Ο Σύνδεσμος Βελανιδιωτών «Η Μυρτιδιώτισσα» στηρίζει την Κίνηση Γυναικών Βελανιδίων στο συντονισμό της 7ης εθελοντικής αιμοδοσίας, για την ενίσχυση της Τράπεζας Αίματος των Βελανιδίων, που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 29 Ιουνίου, από τις 09:00 μέχρι τις 13:00, στο Τζάνειο Νοσοκομείο.

Δελτίο τύπου Κίνησης Γυναικών Βελανιδίων :
«Η Κίνηση Γυναικών γνωστοποιεί στους φίλους και τις φίλες της, πως στις 29 Ιουνίου, ημέρα Σάββατο, από τις 9 πμ έως τις 1 το μεσημέρι, θα πραγματοποιηθεί στο Τζάνειο Νοσοκομείο, η 7η εθελοντική αιμοδοσία, για την ενίσχυση της Τράπεζας Αίματος των Βελανιδίων! Όποιος ενδιαφέρεται να συμμετάσχει θα πρέπει να έχει μαζί του το ΑΜΚΑ, την ταυτότητά του, την κάρτα αιμοδοσίας που πιθανόν να έχει και να έχει φάει ένα ελαφρύ πρωινό.! Θα πρέπει να γνωρίζουμε πως η δωρεά αίματος είναι ευεργετική όχι μόνο για τους λήπτες, αλλά και για τους δότες αίματος.
Γι αυτό λοιπόν, Δώστε και Σώστε.!»

Μας χαροποιούν ιδιαίτερα τέτοιες ανιδιοτελείς πρωτοβουλίες, οι οποίες προάγουν τον εθελοντισμό και την προσφορά στον συνάνθρωπο. Γι’ αυτόν τον λόγο στηρίζουμε έμπρακτα την Κίνηση Γυναικών Βελανιδίων και σας περιμένουμε όλους σε αυτήν την προσπάθεια. Αιμοδοσία σημαίνει προσφορά ζωής.


Εκ του Δ.Σ.
Σύνδεσμος Βελανιδιωτών «Η Μυρτιδιώτισσα»

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *