Δράσεις

Εκδήλωση Κοπής Πίτας 2020

Την Κυριακή 9/2/2020 πραγματοποιήθηκε στην έδρα του Συλλόγου μας η κοπή της πίτας για το 2020. Η εκδήλωση ξεκίνησε με χαιρετισμό του πρόεδρου Παναγιώτη Κούνουπα, με ευχές για τη νέα χρονιά.

Ακολούθησε μία μικρή ενημέρωση για τις τρέχουσες εργασίες του Συνδέσμου, με ιδιαίτερη αναφορά στην εκκίνηση της διαδικασίας αλλαγής καταστατικού.

Σειρά είχε η βράβευση των νικητών του διαγωνισμού φωτογραφίας, με τους νικητές να λαμβάνουν ως δώρο ένα ημερολόγιο κι ένα αναμνηστικό διακοσμητικό.

Στη συνέχεια, όπως και κάθε χρόνο, βραβεύθηκαν οι νεοεισαχθέντες στην τριτοβάθμια εκπαίδευση.

Ακολούθησε η κοπή της πίτας του Δ.Σ., με την γραμματέα, Κυριακή Σκαμνίδη, να κερδίζει το φλουρί.

Κλείνοντας, ο πρόεδρος ευχαρίστησε τους παρευρισκόμενους για την παρουσία τους και ανακοίνωσε τις δύο πιο άμεσες δράσεις που θα ανακοινωθούν, το χειμερινό τραπέζι και τη Γενική Συνέλευση.

Τόνισε επίσης την ανάγκη παρουσίας όλο και περισσότερων ανθρώπων στις συναντήσεις του Συνδέσμου.

Ευχόμαστε από καρδιάς Καλή Χρονιά με υγεία κι ευτυχία. Θα θέλαμε να εκφράσουμε τις θερμές ευχαριστίες μας σε όσους μας τίμησαν και μας στήριξαν με την παρουσία τους. Ανανεώνουμε το ραντεβού μας για τις επόμενες δράσεις μας.

Υπενθυμίζουμε ότι σε περίπτωση που βρείτε το φλουρί ή επιθυμείτε την προμήθεια ημερολογίου ή/και σουβέρ, παρακαλούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω σχετικού e-mail.

Για ακόμη μία χρονιά ευχαριστούμε την επιχείριση Lifelikes για τη στήριξή τους με την προσφορά γουριών 2020.

Εκ του Δ.Σ.

svm

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *